вторник, 10 септември 2013 г.

Финала на Jessie/Джеси


  Този уикенд, Disney Channel е много щедър. Чисто нови епизоди на всички от любимите ви предавания се очакват след броени дни!

Всичко започва с "Джеси." Децата Рос са в града както и Джеси (Debby Ryan). Тя е развълнувана да бъде с тях във военната база, където е израснала. Детегледачката се радва да види баща си и да го срещне с децата.  Дали Ема (Peyton List) ще намери начин да си направи модерен камуфлаж? И Зури (Skai Jackson)... сякаш че тя е най-съобразителната и се справя с всичко сама!
/продължи да четеш за да разбереш сюжета и да видиш стилове от епизода/

Нещата вземат изненадващ обрат, когато е установено, че г-н Прескот, бащата на Джеси, е сгоден за полковник Бевърли Шанън (Моли Шанън). Въпреки, че това обикновено е повод да се празнува, Бевърли е майка на гимназиалният съперник на Джеси. Как ще реагират тези врагове, когато разберат, че скоро ще бъдат брат и сестра? Разберете в "G.I. Jessie ", чиято премиера е този петък, 13 септември в 20:00ч. само по Disney Channel САЩ .

Ще се опитаме да ви предоставим епизода на следващия ден :)

Джеси и децата Рос ще ни липсват след финала на сезона тази седмица, но не се притеснявайте! Те ще се завърнат, когато Сезон 3 започне тази есен!
 









Вижте и промото на епизода :


-

Няма коментари:

Публикуване на коментар